На Київщині вилучили незаконно виготовленої тютюнової продукції на понад 5 млн грн

На Київщині вилучили незаконно виготовленої тютюнової продукції на понад 5 млн грн

У ході обшуку на території виробничої бази в одному з населених пунктів Броварського району вилучено незаконно виготовлену тютюнову продукцію на понад 5 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу прокуратури Київщини.

За даними слідства, в гаражному приміщенні підприємства невстановлені особи організували повний цикл виробництва тютюнової продукції для кальяну. Прикриваючись ліцензією на зайняття підприємницькою діяльністю у сфері обігу підакцизних товарів, вони збували виготовлену продукцію без акцизних марок. Товар реалізовували представникам тіньового ринку по всій території України. У ході обшуку вилучили понад 2 тонни готової продукції без марок акцизного податку орієнтовною вартістю понад 5 млн грн, обладнання, сировину для виробництва та інші докази.

Вирішується питання щодо додаткової кваліфікації за фактом ухилення від сплати податків. Встановлюються причетні до протиправної діяльності особи. Досудове розслідування триває.

Нагадаймо, що Броварська окружна прокуратура вимагає зобов’язати забудовника сплатити понад 13,5 млн грн на розвиток інфраструктури Київщини.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.