Вимагала гроші за отримання групи інвалідності: на Київщині підозрюють голову МСЕК

Вимагала гроші за отримання групи інвалідності: на Київщині підозрюють голову МСЕК

Голові однієї із МСЕК на Київщині повідомили про підозру у вимаганні грошей за отримання групи інвалідності

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської міської прокуратури.

З серпня 2023 року голова однієї із комісій разом із лікарями Васильківської лікарні налагодили схему вимагання грошей за безпідставне оформлення інвалідності чоловікам призовного віку. Для цього громадянам потрібно було “на папері” пройти лікування і певний час формально перебувати у стаціонарі лікарні.

Потім МСЕК видавала їм довідки про присвоєння 3-ої групи інвалідності строком на 1 рік. У подальшому, голова комісії повідомила, що за такою ж схемою можна зробити довідку про присвоєння 2-ої групи інвалідності.

Під час отримання хабаря у 500 доларів жінку затримали. Їй повідомили про підозру та вирішують питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаймо, що трьом мешканцям Київщини, які "вибивали" 20 тисяч доларів США надуманого боргу у мешканця Білої Церкви, повідомлено про підозру.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.