Конкурент Трампа на виборах хоче віддати рф частину України

Picture

Вівек Рамасвамі/ Ілюстративне фото з відкритих джерел

Один із кандидатів у президенти США від республіканців Вівек Рамасвамі обіцяє визнати окуповані території росією і блокувати шлях України до НАТО.

Свої погляди на зовнішню політику Рамасвамі виклав у програмній статті у виданні The American Conservative.

"Як президент США, я поважатиму і відроджуватиму спадщину Ніксона, відкидаючи кровожерливу балаканину корисних ідіотів, які проповідують безвиграшну війну в Україні, що ще більше зближує наших двох ворогів-великих держав", – сказав Рамасвамі.

У своєму зверненні Вівек Рамасвамі обіцяє в разі обрання президентом визнати російські загарбання України та закрити їй шлях до НАТО. Частина матеріалу, що стосується повномасштабної війни росії проти України, повторює неодноразово висловлену республіканцем тезу, що найбільшу небезпеку для США становить зближення москви й Пекіна.

Претендент на республіканську номінацію на президентських виборах у США хоче поїхати у 2025 році до москви, аби "забезпечити мир в Україні" на "умовах, які ставлять американські інтереси на перше місце".

"З цією метою я прийму російський контроль над окупованими територіями і пообіцяю заблокувати кандидатуру України в НАТО в обмін на вихід росії з військового союзу з Китаєм. Я скасую санкції і поверну росію на світовий ринок. Таким чином, я піднесу росію як стратегічний фактор стримування китайських планів у Східній Азії", – сказав Рамасвамі.

Варто зазначити, що Вівек Рамасвамі перебуває в першій трійці за популярністю серед прихильників республіканців.

BAGNET нагадує, 23 серпня Володимир Зеленський заявив, що майбутні вибори у США суттєво вплинуть на підтримку України.

Підготував: Сергій Дага




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.