Гладковського оголосили у розшук, він виїхав за кордон,

гладковський

Національне антикорупційне бюро (НАБУ) оголосило у розшук колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, обвинуваченого у зловживаннях при закупівлі автівок для армії.

За інформацією НАБУ і САП, пясля того як суд змінив для нього запобіжний захід на особисте зобов’язання, Гладковський перестав з’являтись на судових засіданнях і виїхав за кордон. Відтак, його оголосили в розшук.

У жовтні 2019 року співробітники НАБУ затримали президента корпорації "Богдан", ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського. Йому разом з ексзаступником міністра оборони та директором департаменту Міністерства оборонив повідомили про підозру в організації закупівлі в межах державного оборонного замовлення вантажних автомобілів підвищеної прохідності за завищеними цінами.

За даними слідства, сума завданих збитків державі становить понад 17 млн₴

19 жовтня 2019 року ВАКС заарештував Гладковського з альтернативою внесення 10,6 млн грн застави, вже 21 жовтня того ж року заставу внесли і він вийшов із СІЗО.

У березні 2022 року суд звернув заставу на користь ЗСУ, і змінив запобіжний захід на особисте зобов’язання. Після цього, Гладковський перестав з’являтись на судових засіданнях, а за інформацією НАБУ і САП, взагалі виїхав за кордон.

Автор: Михайло Орлюк




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.