Розвідка Британії розповіла, як РФ намагається захистити свої літаки від ударів

Читать на русском

Розвідка Британії розповіла, як РФ намагається захистити свої літаки від ударів

Розвідка Британії розповіла , як РФ намагається захистити свої літаки від ударів

Російська окупаційна армія намагається захистити свою авіацію від ударів. Для цього ворог вдається, зокрема, до обманних методів з метою заплутати українських військових.

Зокрема, росіяни продовжують малювати на аеродромах силуети винищувачів. Про це у соцмережі Х повідомляє військова розвідка Великої Британії.

У британській розвідці зазначили, що країна-агресорка змушена вживати таких заходів через успішні удари ЗСУ по аеродромах окупантів. Зокрема, на аеродромі Кіровське у тимчасово окупованому Криму росіяни намалювали винищувач на бетоні.

Розвідка Британії заявила, що такі картини також спостерігалися, принаймні, ще на 12 російських авіабазах. Це демонструє масштаби стурбованості Росії майбутніми українськими ударами та їхніми наслідками.

При цьому в розвідувальному відомстві зазначили, що російські гелікоптери, як і раніше, регулярно приземляються на намальовані силуети винищувачів, зриваючи спроби обману. Це також розкриває справжній бойовий порядок та чисельність літаків на цих авіабазах.

Використовують приманки: розвідка Британії розповіла, як РФ намагається захистити свої літаки від ударів  uqidrkiqxeidqant




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.