Народній артистці України дали 10 років в’язниці за колабораціонізм: їздила в Москву і прославляла "руській мір"

Читать на русском

Народній артистці України дали 10 років в’язниці за колабораціонізм: їздила в Москву і прославляла

Народній артистці України дали 10 років в’язниці за колабораціонізм: їздила в Москву і прославляла "руській мір"

Українську народну артистку та зірку театру імені Миколи Куліша Ружену Рубльову засудили до 10 років позбавлення волі за виступ на концерті, присвяченому окупації Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей Росією. Жителька Херсона брала активну участь у розповсюдженні російської пропаганди, а також займалася колабораціонізмом.

Рубльова понад два десятиліття працювала у місцевому театрі. Завдяки співпраці з окупантами, вона була назначена директоркою двох музичних шкіл, згодом очоливши російський музичний драмтеатр у Генічеську. Про це повідомляє "РадіоТрек".

Їздила в Москву і прославляла  qkxiqdxiqdeihrant

Рівненський міський суд засудив Рубльову до 10 років ув’язнення. Колаборантка разом з хором військ нацгвардії Росії виступала на московському концерті, присвяченому анексії РФ українських територій.

Їздила в Москву і прославляла

Влітку 2022 року стало відомо, що українська акторка перейшла на бік росіян, перебуваючи в окупованому Херсоні.

Їздила в Москву і прославляла




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.