Українці стали ще частіше користуватися інтернетом,

телефон

Частка українців, які користуються інтернетом щодня, за рік зросла з 72% до 80%.

Про це свідчать результати опитування Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), проведеного за підтримки UNDP і Швеції, передає Інтерфакс-Україна.

"Кількість українців, які щодня користуються інтернетом, протягом року зросла з 72% до 80%. Починаючи з 2021 року цей показник збільшився більш ніж на 10%", – йдеться у дослідженні.

Ще 11% українців у 2023 році користувалися інтернетом нерегулярно: 2-3 години на тиждень і рідше. Не користувалися інтернетом взагалі 9% респондентів. За два роки (2021-2023 роки) частка останніх зменшилася на 5%.

Всеукраїнське опитування тривало у вересні-жовтні 2023 року серед жителів України віком 18 років і старше, які проживали на підконтрольних уряду територіях. Опитування відбувалося методом телефонних інтерв’ю з використанням комп’ютера (CATI). Загалом провели 2014 інтерв’ю.

Автор: Юлiя Недашківська




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.