Зеленський заявив, що знову буде балотуватись в президенти

Picture

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Чинний президент України Володимир Зеленський заявив, що він знову буде балотуватись в президенти, якщо вибори відбудуться 2024 року під час війни.

Про це голова держави розповів в інтерв’ю португальському громадському телебаченню RTP, цитує BBC News Україна.

"У 2024 році, якщо буде тривати війна і якщо вибори будуть відбуватись, я ніколи в своєму житті не кину свою державу. Тому що я є гарантом Конституції, і я її захищаю у будь-якому випадку", – сказав він.

В інтерв’ю португальському медіа Зеленський уточнив деякі умови для проведення виборів. Він повторив, що проведення таких виборів мають оплатити західні партнери, що потрібно розв’язати питання безпеки в Україні й умов голосування для біженців.

Слід зазначити, що перед виборами 2019 року Зеленський обіцяв у своїй програмі, що йде на один термін і не буде балотуватися вдруге. Хоча два роки тому, у 2021 році, він готувався до виборів.

А нещодавно президент сказав, що для виборів у 2024 році потрібні законодавчі зміни, чималі кошти від партнерів та міжнародні спостерігачі в окопах.

Підготував: Сергій Дага




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.