Поліція розпочала провадження щодо підробки перепустки Віктора Павліка

Читать на русском

Поліція розпочала провадження щодо підробки перепустки Віктора Павліка

Поліція розпочала провадження щодо підробки перепустки Віктора Павліка

Правоохоронні органи Національної поліції ініціювали кримінальне розслідування щодо підробки спеціальної перепустки для пересування Києвом у період комендантської години. Дана перепустка була раніше вилучена у українського співака Віктора Павлика.

Про це повідомляє видання Букви, посилаючись на відповідь Головного управління Національної поліції у Києві. Наразі очікується висновок фахівця за результатами експертизи.

16 травня 2023 року було виявлено відео, на якому популярний український артист перебуває в автомобілі разом із жінкою та пред’являє спеціальну перепустку для проїзду в комендантську годину.

Згідно з інформацією, ця подія була зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Дніпровського управління поліції, а потім внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 358 Частина 1 Кримінального кодексу України щодо підробки документів, печаток, штампів та бланків, а також збуту використання підроблених документів, печаток, штампів.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.