Патрульні Борисполя зупинили двох чоловіків з амфетаміном

Патрульні Борисполя зупинили двох чоловіків з амфетаміном

Сьогодні, 8 лютого, правоохоронці виявили двох громадян, які мали з собою, ймовірно, заборонені речовини

Об этом сообщает Криминал РУ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

На вулиці Вокзальній чоловік, помітивши службовий автомобіль, змінив напрямок руху та пришвидшив кроки. Інспектори взводу ТОР зупинили чоловіка, провели поверхневу перевірку, під час якої виявили в нього пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору. Зі слів громадянина – це амфетамін, який він зберігав для власного вживання без мети збуту.

Також на вулиці Київській патрульні помітили чоловіка, який під час комендантської години перебував на вулиці. Він помітно занервував, коли поліціянти перевіряли його документи. Тому інспектори провели також поверхневу перевірку, під час якої виявили в чоловіка три сліп-пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору, ймовірно, наркотичною. Громадянин сказав, що – це амфетамін.

На місця всіх подій охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу. Виявленні речовини було вилучено для проведення експертизи.

Нагадаємо, що у місті Бориспіль патрульні виявили чоловіка, який наніс смертельні ножові поранення жінці

Источник: Руссиангейт




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.