У ГУР відреагували на анонс "ядерних" навчань армії РФ: "Нічого не спостерігаємо, крім заяв"

Читать на русском

У ГУР відреагували на анонс

У ГУР відреагували на анонс "ядерних" навчань армії РФ: "Нічого не спостерігаємо , крім заяв"

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов прокоментував наміри Російської Федерації проводити навчання з використання тактичної ядерної зброї. Він наголосив, що ядерний шантаж – стабільна практика режиму кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Про це він розповів в етері всеукраїнського телемарафону. Юсов зазначив, що уся необхідна інформація збирається, і над цим працюють як українські спецслужби, так і весь вільний світ.

"Наразі чогось нового, крім інформаційного ефекту і заяв, ми не спостерігаємо. Уся необхідна інформація збирається, і над цим працюють і українські спецслужби, і весь вільний світ. Ядерний шантаж – це стабільна практика режиму Путіна. Якоїсь епохальної новини тут немає", – сказав він.

Нагадаймо, країна-терористка Росія вкотре анонсувала військові навчання нестратегічних ядерних сил. У міноборони РФ заявили, що заходи проводяться за дорученням диктатора Володимира Путіна з метою підвищення готовності ядерної зброї до виконання бойових завдань.

Окупанти заявили, що під час навчання здійснять комплекс заходів щодо практичного відпрацювання питань підготовки та застосування нестратегічної ядерної зброї. У міноборони РФ видали, що ці навчання спрямовані на підтримку готовності особового складу та техніки для реагування на "провокаційні заяви та погрози" окремих західних офіційних осіб на адресу РФ.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.