Під Авдіївкою загинув 19-річний воїн з Львівщини Іван Чепа

Читать на русском

Під Авдіївкою загинув 19-річний воїн з Львівщини Іван Чепа

Під Авдіївкою загинув 19-річний воїн з Львівщини Іван Чепа

Львівщина готується зустрічати ще одного Героя, що повертається з війни на щиті. На Донеччині 21 березня у бою з загарбниками загинув уродженець Стрийського району Іван Чепа.

У січні молодому воїну виповнилося всього 19 років. Трагічну звістку повідомили у Журавненській селищній раді.

Під Авдіївкою загинув 19-річний воїн з Львівщини Іван Чепа. Фото queiqxeihuixkant

"До громади надійшла скорботна звістка про ще одне обірване війною молоде життя українського Захисника… У гідному протистоянні російському ворогу загинув наш земляк, уродженець села Протеси, мужній Воїн Чепа Іван Федорович", – йдеться у повідомленні.

На малій батьківщині Героя розповіли, що народився Іван Чепа 15 січня 2025 року у селі Протеси Стрийського району. Він закінічив Протесівський КЗЗСО І -ІІ ступенів та Калуське ВПТУ 7.

На війну Іван вирушив, підписавши контракт зі Збройними силами України. Від загарбників боронив Україну у лавах Третьої штурмової бригади.

Свій останній бій воїн, якому цьогоріч виповнилося всього 19 років, прийняв поблизу Авдіївки 21 березня.

Попередньо, зазначили у Журавненській селищній раді, зустрічатиме громада молодого захисника 26 березня. Точний час зустрічі Героя, а також дату прощання з ним обіцяють повідомити згодом.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.