Корейська POSCO інвестуватиме в металургію та агропромисловість України

шмигаль

Провідна корейська корпорація POSCO братиме участь у відновленні України. Зокрема, компанія планує інвестувати в Україну за трьома напрямками .

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

"Провели зустріч із генеральним директором POSCO Чон Таком і його командою. Компанія, яка залишається працювати на українському ринку, зацікавлена в подальших інвестиціях в нашу економіку", – зазначив він.

Зокрема, сторони розглянули співпрацю в трьох напрямках: аграрна промисловість з акцентом на переробці, металургія з використанням зелених технологій та будівництво з повним циклом виробництва матеріалів на території України.

"Подякував POSCO за те, що вони розглядають Україну як потенційну країну для інвестицій та розвитку. Досвід Південної Кореї у післявоєнній відбудові стане корисним для реалізації проєктів в Україні", – підсумував Шмигаль.

Автор: Юлiя Недашківська




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.