Ірпінській ліцей отримав планшети від Постійного представництва України при міжнародних організаціях у Відні

Ірпінській ліцей отримав планшети від Постійного представництва України при міжнародних організаціях у Відні

Ірпінському академічному ліцею НУБіП України подарували 30 сучасних планшетів від Постійного представництва України при міжнародних організаціях у Відні в особі радника Віталія Литвина

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Ірпінської міської ради.

Усі пристрої передали викладачам англійської мови задля облаштування двох кабінетів іноземних мов. Завдяки новітнім технологіям уроки англійської мови для ліцеїстів стануть більш ефективними, а мотивація до навчання та якість освіти зросте в рази.

Варто зазначити, що завдяки переданим планшетам учні мають змогу виконувати індивідуальні практичні завдання, вправи, а також використовувати для вивчення мови віртуальні навчальні матеріали.

В Управлінні освіти і науки Ірпінської міської ради зазначили:

Щиро вдячні Торгівельній палаті Австрії "WKÖ" та Представництву ЄС при міжнародних організаціях у Відні, які долучилися до ініціативи та збору коштів на придбання техніки. Дякуємо ЗСУ за можливість навчати та навчатися.

Нагадаймо, що два навчальні заклади Азербайджану стали побратимами Ірпінського ліцею "Лінгвіст".




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.