"Це не "СВО", це страшна війна, проти нас увесь світ": російський олігарх заскиглив через провали в Україні та злякався "волинської різанини" в РФ

Читать на русском

"Це не "СВО", це страшна війна, проти нас увесь світ": російський олігарх заскиглив через провали в Україні та злякався "волинської різанини" в РФ

Російський олігарх і музикант Андрій Ковальов визнав силу України й українського війська, заявивши, що для Росії вести "СВО" набагато важче, ніж розраховували у Москві. Однак він виправдався, що проти РФ – увесь світ, і налякав: мовляв, якщо Україна виграє, "те виріже всіх у нуль", і "волинська різанина здасться дитсадком".

Відповідними тезами росіянин поділився в соціальних мережах. Фрагментом ролика поділилися багато Telegram-каналів (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Олігарх сказав, що Росія була впевнена в перемозі, коли розпочинала повномасштабну війну. Однак потім щось пішло не за планом.

"Давайте згадаємо, як починалася "спеціальна військова операція". На початку ми всі були впевнені, що 2-3 тижні – і Київ наш. Почалося добре, а потім пішло якось не так, як передбачалося. Пам’ятайте наш відступ, розгромлені колони, які йшли без супроводу, без розвідки... Потім увесь світ прийшов на допомогу Україні. Це взагалі хтось прогнозував, аналізував, передбачав?!

І виявилося, що ми маємо справу не ось із тією слабкою державою, якою вона була у 2014 році, коли ми Крим взяли без жодного пострілу", – дивувався Ковальов.

Він назвав Україну високоорганізованою державою, наші Збройні сили – чудовими та сучасними. Український народ, підкреслив він, "люто ненавидить" росіян.

"Упаси господи Росія програє!.." – налякав підприємець, стверджуючи, що тоді почнеться щось набагато гірше, ніж "волинська різанина".

Андрій Ковальов визнав, що війна РФ проти України пішла не за планом

"Бомбять без перерви. По аеродромому стратегічної авіації завдають ударів! По два залізничних склади на день пускають під укіс! Крейсер "Москва" – я всю ніч не спав, говорив у прямому ефірі: "Та ви що, хлопці, це ж крейсер "Москва"! Його не зможуть ніколи потопити, ви що, це неможливо!". Потопили!" – емоційно обурювався росіянин.

Серед провалів Росії він також згадав вибухи на Кримському мосту й над вежами Кремля, витіснення ЗС РФ із Херсона.

Ковальов прямо назвав "СВО" війною, та ще й "страшною" для Росії. "Проти нас весь світ. 122 країни проголосували за визнання нас агресором!" – зазначив він.

Потім запитав, чим займаються російські дипломати, і обізвав їх "об***яними цуценятами".

"Майбутнє – де воно? Які проэкти, які плани?! Прикро! Друзі, скажу чесно, прикро", – зізнався він.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.