«Він на ставку ловив куропаток»: Російська поліція розповіла, як затримала підозрюваного у замаху на Прилєпіна

Читать на русском

«Він на ставку ловив куропаток»: Російська поліція розповіла, як затримала підозрюваного у замаху на Прилєпіна

«Він на ставку ловив куропаток% 1126raquo ;: Російська поліція розповіла, як затримала підозрюваного у замаху на Прилєпіна

МВС Росії оприлюднило відео з співробітниками поліції Нижнього Новгорода, які розповіли як спіймали Олександра Пермякова, якого підозрюють у замаху на російського терориста-письменника Захара Прилєпіна.

Про це повідомляє видання meduza, посилаючись на МВС Росії.

У ролику дільничні Катерина Сиротіна, Дмитро Воєводін та Олександр Соколов поділилися подробицями затримання підозрюваного у районі села Козлове.

«Ця особа виходила з лісового масиву. Наш службовий транспортний засіб знаходився безпосередньо на виїзді із села Козлове. Ця людина вийшла, була зупинена співробітниками поліції, мною спільно з двома колегами, у ході чого було встановлено особу цього громадянина. Ця людина викликала у нас підозру. Відразу цей чоловік говорив нам речі, які не є дійсністю: що він на ставку в цій місцевості ловив куріпок. Але на даній ділянці озера куріпок відповідно не було», — розповів Воєводін.

Інший російський полісмен Соколов заявив, що у затриманого нібито виявили два паспорти.

«У гаманці він мав два паспорти — один України, а інший російський. Ми почали з ним розмовляти, і він таки зізнався. Звичайно, були застосовані спецзасоби до нього, кайданки, його посадили в автомобіль і доставили до відділу поліції», — додав Соколов.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.