Прикордонники взяли в полон трьох окупантів на Донецькому напрямку: «Приїхали, аби заробити грошей»

Читать на русском

Прикордонники взяли в полон трьох окупантів на Донецькому напрямку: «Приїхали, аби заробити грошей»

Прикордонники взяли в полон трьох окупантів на Донецькому напрямку: « Приїхали , аби заробити грошей»

3-й прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса взяв у полон трьох російських окупантів на Донецькому напрямку. Зʼясувалося, що це двоє рядових і стрілець із 10-го танкового полку армії РФ.

Про це повідомили на офіційній сторінці загону у "Фейсбуці". Зазначається, що загарбники за підтримки важкої техніки намагалися штурмувати позиції наших захисників у районі Новомихайлівки, але потрапили під активне вогневе ураження Сил оборони.

Зрештою троє російських військовослужбовців залишилися без їжі, зв’язку та можливості евакуюватися. Вони вирішили вийти на позиції українських прикордонників та десантників і здатися.

"Для з’ясування їхніх осіб та мотивів воювати на території України полонених, під обстрілами, евакуювали з позицій прикордонники головного оперативно-розшукового відділу "Донецьк", – сказано в повідомленні.

Було встановлено, що в полон потрапили російський стрілець, який мав штурмувати позиції Сил оборони, та двоє рядових підрозділу військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту, які мали прикрити димовою завісою штурмову бронегрупу ворога.

 heiukiqquiqdkant

Полонені окупанти розповіли, що вони приїхали на війну, аби заробити грошей. Росіяни підписали короткострокові контракти, за якими їм пообіцяли платити до 200 тисяч рублів на місяць.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.