Чоловік, який захопив у Нідерландах у заручники відвідувачів кафе, був відомий поліції

Читать на русском

Чоловік, який захопив у Нідерландах у заручники відвідувачів кафе, був відомий поліції

Чоловік , який захопив у Нідерландах у заручники відвідувачів кафе, був відомий поліції

У Нідерландах чоловік, який захопив у заручники відвідувачів кафе у місті Еде був відомий правоохоронцям, і був засуджений у 2023 році за погрози.

Про це повідомляє NOS.

“Затриманий – 28-річний чоловік з Еде. Минулого року його визнали винним у погрозах. Більше подробиць про нього поки немає, наприклад про його мотив. Також невідомо, як він потрапив у кафе”, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що його було засуджено у 2023 році за погрози. Не уточнюється, що це були за погрози й на чию адресу вони були направлені.

Учора вранці 28-річний чоловік утримував чотирьох людей у кафе Petticoat у місті Еде. Перших трьох співробітників кафе згодом було звільнено близько 11 години ранку, а останнього — за півтори години. Потім вийшов і сам зловмисник, і поліціянти змусили його встати на коліна, після чого на нього одягли кайданки.

Чотири співробітники кафе змогли повернутися додому наприкінці дня після того, як їх спочатку опитали правоохоронці в дільниці.

Зазначається, що поліція від самого початку могла спостерігати за ситуацією в кафе через камери, що були встановлені у закладі. Це могло позитивно вплинути на успішний результат спецоперації щодо визволення заручників. Ніхто не постраждав.

Правоохоронці не коментують, як вдалося переконати зловмисника звільнити заручників.

Однак зазначають, що між перемовниками та зловмисником був постійний контакт.

Наступного тижня у місті Еде відбудуться дві зустрічі для людей, які були заручниками, щоб допомогти їм впоратися з пережитим.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.