У Бучанському районі порушник ПДР поклав у поліцейську автівку хабар

У Бучанському районі порушник ПДР поклав у поліцейську автівку хабар

Нещодавно на 30 км автодороги Київ – Чоп патрульні села Чайки зупинили водія авто Toyota Land Cruiser Prado, який порушив ПДР

Об этом сообщает Политика и экономика

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Інспектори зупинили автівку, адже водій їхав непристебнутим. Керманич же, одразу почав пропонувати їм хабар. Патрульні відмовили та попередили, що за пропозицію неправомірної вигоди передбачена кримінальна відповідальність.

Незважаючи на це, чоловік наполягав на своєму, а згодом поклав гроші до салону поліцейської автівки.

Для фіксації надання неправомірної вигоди поліцейським патрульні викликали на місце пригоди слідчо-оперативну групу. Надалі слідчі встановлюватимуть всі обставини цієї справи.

Нагадаємо, що до річниці звільнення Київщини від російських окупантів у Бучі встановили Меморіал захисникам, створений з металу Метінвесту.

Источник: Компромат




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.