У Чернівецькій області ТЦК порахували ухилянтів

Читать на русском Read in English

У Чернівецькій області ТЦК порахували ухилянтів

У Чернівецькій області ТЦК порахували ухилянтів

5 тисяч військовозобов’язаних не з’явилися до ТЦК після повідомлення, тому про це сповістили поліцію, і їх оголошено в розшук.

В Чернівецькій області через неявку до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки оголошено в розшук понад 5 тисяч чоловіків.

Про це Еспресо.Захід розповіла начальниця служби зв’язків з громадськістю Чернівецького ОТЦК та СП майор Тетяна Гайдащук.

Вона додала, що йдеться про тих військовозобов’язаних, яких оповістили працівники ТЦК, а також роботодавці чи інші уповноважені особи.

Також майже 30 тисяч військовозобов’язаних, дані яких внесені до електронного реєстру "Оберіг", не прибули до військкоматів для уточнення своїх даних або для проходження військової служби.

"Тож військовослужбовцям доводиться проводити оповіщення і нагадувати громадянам, що захист Вітчизни є конституційним обов’язком. Понад 80 відсотків військових, які здійснюють оповіщення, переведені до ТЦК та СП із бойових частин", – наголосила вона.

У ТЦК закликали громадян із повагою ставитися до працівників ТЦК і до того, що мобілізаційні заходи тривають заради захисту держави від агресора.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.