Окупаційна влада Бердянська – корупціонер, педофіл та інші друзі голови місцевої "За Майбутнє" Гречки, - ЗМІ

Мітинг в Бердянську, скріншот

Про це стало відомо журналістам ASPI News, пишуть Українські Новини.

Об этом сообщает Инсайдер

"Віктор Гречка, заступник мера Бердянська, начальник штабу партії "За Майбутнє" і відомий корупціонер, який не тільки не приховував своїх антиукраїнських настроїв, а й готував грунт для окупаційної влади протягом року до початку війни, продовжує свою підпільну діяльність шляхом розподілу своїх "людей в керівництві" окупаційної адміністрації міста", — йдеться в статті.

За словами людей, наближених до міськадміністрації, Гречка давно готувався до приходу своїх гостей. Так, в 2020 році він намагався поставити Олександра Боровкова на посаду керуючого справами виконкому, але жителі міста не хотіли бачити сепаратиста в управлінні міста.

Олександр Боровков-близький друг Гречки, разом з яким вони "грабували" місто і працювали на РФ, а також діючий член забороненої Комуністичної партій, брав активну участь в "антимайданах" і мітингу "на підтримку референдуму в Криму", — йдеться в статті.

У свою чергу Боровков, близький друг і компаньйон у справах комунального бізнесу того ж Олександра Сауленка, якого зараз призначили тимчасовим виконуючим обов’язки мера в "окупаційній адміністрації Бердянська".

Видання стверджує, що 59-річний самопроголошений мер Сауленко – педофіл, засуджений за інтимний зв’язок з дітьми.

За інформацією журналістів, в команду Гречки входить також його син Віталій, ще недавно втратив посаду заступника мера з питань ЖКГ, оскільки був спійманий на" відмиванні " грошей.

"Проти Гречки-молодшого було порушено кримінальну справу, в результаті якої той втратив солодку посаду. Але так і не сів. Батько, а точніше, саме зв’язки Гречки-старшого, допомогли зам’яти справу і уникнути покарання", — стверджує журналіст.

Важливу роль відіграє журналіст штабу партії "За Майбутнє", і ручний прес-секретар Віктора Гречки, який довгий час спотворював інформацію, а зараз активно пропагує"русский мир".

Ці люди зараз стоять на чолі "окупаційної адміністрації" в Бердянську і вже дуже скоро будуть відповідати за Законом України за держпідприємство.

Нагадаємо, що 111 стаття Кримінального кодексу України (Державна зрада під час воєнного стану) передбачає довічне позбавлення волі та конфіскацію майна.

Источник: Инсайдер




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.