НАТО не планує відправляти війська до України: на липневому саміті буде підписано декларацію

Читать на русском

НАТО не планує відправляти війська до України: на липневому саміті буде підписано декларацію

НАТО не планує відправляти війська до України : на липневому саміті буде підписано декларацію

Видання Corriere della Sera повідомляє, що НАТО не відправлятиме війська в Україну.

За даними італійської Corriere della Sera, декларацію з таким пунктом буде підписано на липневому саміті НАТО у Вашингтоні: «ніяких чобіт на землі».

Також на саміті буде ухвалено рішення, що координацію західної допомоги Україні буде передано від США до штаб-квартири НАТО.

"У цього кроку є практична причина: 99% матеріалів, що доставляють до Києва, надходять від 32 партнерів Атлантичного альянсу. Але є і політичне пояснення: дії західного блоку будуть одностайнішими як в очах національної громадської думки, так і в очах Володимира Путіна", – пише газета.

Вона зазначає, що загалом "стратегія, продиктована США, не змінюється", але готується "зміна темпу".

"В іншому НАТО продовжує зміцнювати східний фланг. Вже через кілька тижнів Альянс зможе розраховувати на 300 тисяч солдатів, готових до перекидання вздовж хребта, що йде від Прибалтики до Болгарії", – пише Corriere della Sera.

різне uqidrxitqiqzzant




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.