Зеленський зустрівся з канцлером казначейства Британії

Читать на русском

Зеленський зустрівся з канцлером казначейства Британії

Зеленський зустрівся з канцлером казначейства Британії

Президент України Володимир Зеленський у четвер, 25 квітня, зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Джеремі Гантом. У центрі уваги їхніх перемовин була допомога Україні та санкції проти РФ.

Про це глава держави повідомив у своєму Telegram-каналі. Він також оприлюднив відповідне відео.

"Зустрівся з Канцлером казначейства Великої Британії Джеремі Гантом. Дякуємо за найбільший пакет оборонної допомоги від Великої Британії на суму у півмільярда фунтів стерлінгів", – йдеться в повідомленні.

За словами Зеленського особливу увагу було приділено санкційній політиці. Він наголосив, що важливо розширювати обмежувальні заходи проти Росії та унеможливлювати обхід санкцій.

"Дякую народу, уряду, Прем’єр-міністру та парламенту Великої Британії за підтримку України з перших днів російського вторгнення. Високо цінуємо партнерство між нашими державами", – зазначив президент.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.