Зеленський відреагував на удар ворога по Дніпру: «Росія повинна відповідати за свій терор»

Читать на русском Read in English

Зеленський відреагував на удар ворога по Дніпру: «Росія повинна відповідати за свій терор»

Зеленський відреагував на удар ворога по Дніпру: «Росія повинна відповідати за свій терор»

Президент Володимир Зеленський висловив співчуття рідним жителів Дніпра, які 19 квітня стали жертвами ракетних ударів РФ по місту. Він заявив, що країна-агресор повинна відповідати за свій терор проти українців.

На цьому тлі глава держави вкотре закликав партнерів посилили нашу ППО. Відповідний пост з’явився на його офіційній Facebook-сторінці.

Зеленський наголосив, що нині в Дніпрі тривають рятувальні роботи після ранкового російського удару. Кілька поверхів звичайного житлового будинку в місті зруйновані, також пошкоджено вокзал.

 ekikdiqrqidqtant

Крім того, під ударом на Дніпропетровщині були Кривий Ріг і Синельникове. Усім пораненим надається допомога.

"На жаль, є загиблі. Мої співчуття рідним та близьким", – підкреслив президент.

Він заявив, що російському терору потрібно завдати поразки – і це потреба не лише України, а глобальна потреба. Росія повинна відповідати за свій терор, а кожна з її ракет і кожен "шахед" мають збиватися.

За його словами, світ може це гарантувати, адже партнери мають необхідні спроможності. Це було доведено зокрема у небі Близького Сходу, і це має запрацювати у небі Європи – в Україні.

"Кожна держава, яка надає системи ППО Україні, кожен лідер, який допомагає переконувати партнерів, що ППО зараз має бути не на складах, а в реальних містах і громадах, які зазнають ударів терористів, усі, хто підтримує наш захист, є рятівниками життя", – вказав Зеленський.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.