Сирський поговорив із командувачем ЗС США в Європі

Читать на русском

Сирський поговорив із командувачем ЗС США в Європі

Сирський поговорив із командувачем ЗС США в Європі

Головнокомандувач ЗС України Олександр Сирський поговорив із Главою Європейського командування Збройних сил США Крістофером Каволі.

Про це повідомляється на сторінці Головнокомандувача ЗС України Олександра Сирського у соцмережі Facebook.

Сирський розповів американському колезі про потреби України на фронті.

"Поінформував про розвиток подій на фронті та нагальні потреби України, зокрема у сучасних засобах ППО, артилерії та боєприпасах, а також важку бронетехніку", — написав Сирський.

Також головнокомандувачі порушували тему зміцнення ППО України та обговорили ситуацію на полі бою.

"Обговорили посилення військово-технічного співробітництва зі США та іншими союзниками, зміцнення українських засобів протиповітряної оборони, поповнення боєприпасів. Обмінялися думками щодо тактичної ситуації в полі бою", — заявив Сирський.

Наприкінці розмови Сирський подякував США та партнерам із НАТО за підтримку України.

"Дякував США та партнерам з НАТО за підтримку України, особливо у сферах, які сьогодні найбільше впливають на посилення обороноздатності України", — написав Сирський.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.