Головний тренер збірної України розповів, що відбувається із сином Шевченка

Читать на русском

Головний тренер  збірної України розповів, що відбувається із сином Шевченка

Головний тренер збірної України розповів, що відбувається із сином Шевченка

Головний тренер збірної України U-19 Дмитро Михайленко розповів, як відбувається адаптація Крістіана Шевченка у національній команді. Наставник зізнався, що у збірній під час матчів він виконує роль перекладача для сина Андрій Миколайовича.

Михайленко уточнив, що якщо установка чи тактичний аналіз, то він стоїть біля тактичної дошки чи монітора, а вже помічники спілкуються англійською.

"Вони сиділи у Крістіана і синхронно перекладали йому. Коли була хвилина, я вже розповідав йому англійською. Але у нього завжди виникали питання, тому що за два тренування складно пояснити. Це так здається, що вийшов і граєш. Ні. Є фаза в обороні, фаза з м’ячем, без м’яча — які речі потрібно весь час пояснювати. Якщо ти глибоко пірнаєш, повинен розуміти всі деталі. Він, як розумний хлопець, підходив і говорив: "Я не розумію, що мені потрібно тут і тут", а я йому пояснював", — цитує Михайленко tribuna.com.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.