Росія атакувала Київ гіперзвуковими «Цирконами»: що це за секретні ракети та яка мета обстрілів

Ракети «Циркон» – найновіші та розхвалені Росією ракети

Росія посилає на Київ гіперзвукові ракети « Циркон »?

Росія обстріляла Київ. У Повітряних силах України заявили, що збили дві ракети. Аналітики Defense Express пишуть, що йдеться про ракети «Циркон» – найновіші та розхвалені Росією ракети. Ці висновки зроблені на основі аналізу уламків двох ракет, які були збиті, але впали у межах Києва.

Росія покращує ракетне озброєння? у чому секретність ракети «Циркон»?

Вибухи в місті пролунали одразу після сигналів повітряної тривоги. У Печерському районі одна будівля була повністю знищена. Щонайменше 10 людей постраждали.

Про наслідки обстрілу – у репортажі Радіо Свобода.

  • Часів Яр: війська РФ наближаються

Війська РФ наближаються до Часового Яру: чи є загроза оточення місту? Знімальна група Радіо Свобода пробула у місті добу разом із українськими військовими: як живе Часів Яр – в репортажі журналістів. Наскільки захищений Часів Яр?

  • Як Путін скористається терактом у Крокус Сіті Холі»?

Кремль намагається скористатися терористичною атакою у Москві, щоби здобути підтримку своєї війни в Україні, вважають аналітики американського Інституту вивчення війни. Вони ж підтверджують, що за атакою стоїть терористична організація Ісламська держава. Міжнародна реакцію на події в «Крокус Сіті Холі». Як саме Путін може скористатися цим терактом?

Про це все і не тільки дивіться у програмі Свобода Live:

Балістикою удень по центру Києва: руйнування внаслідок атаки РФ і кава у пошкодженому кафе (фоторепортаж)

Балістикою удень по центру Києва: руйнування внаслідок атаки РФ і кава у пошкодженому кафе (фоторепортаж)

  • Сергій Нужненко

Вранці 25 березня російські війська атакували центр Києва двома балістичними ракетами з окупованого Криму. Вибухи почали лунати майже одночасно із сигналом ракетної небезпеки.

Форум




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.