Удар по Києву: Братчук пояснив, чому росіяни скаженіють та витримали довгу паузу

Братчук вказав на психологічний аспект росіян.

Пауза, яку Збройні сили Російської Федерації витримали перед масованим обстрілом Києва 21 березня, може бути пов’язана з обмеженими технічними можливостями окупантів.

Про це сказав речник Української добровольчої армії «Південь», очільник Громадської ради при Одеській ОВА Сергій Братчук в ефірі телемарафону.

На його думку, пауза між масованими атаками показує, що стратегічна робота зі знищення військових об’єктів РФ дала «істотний результат» і тому «не все зараз може підніматися в повітря».

Крім того, спікер вважає, що в нічній атаці на Київ присутній психологічний аспект.

«Я думаю, що таким чином відреагували і на візит (до Києва — ред.) високопосадовця США, і, власне, скаженіють з того, що на Росії зароджується визвольний добровольчий рух, саме з росіян, які намагаються побороти режим Путіна», — сказав він.

Що відомо про атаку 21 березня

Російські війська випустили по Україні загалом 31 ракету рано вранці 21 березня, заявляють Повітряні сили.

За даними військових, Росія застосувала дві балістичні/аеробалістичні ракети «Іскандер-М»/KN-23/Х-47М2 «Кинджал», а також 29 крилатих ракет Х-101/Х-555. Їх запустили з 11 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС у районах російських Волгодонська та Енгельса.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.