Артилеристи показали ефектну роботу по ворогу: знищено російський броньовик "Тайфун-К" за 2,5 мільйона доларів

Читать на русском

Артилеристи показали ефектну роботу по ворогу: знищено російський броньовик

Артилеристи показали ефектну роботу по ворогу : знищено російський броньовик "Тайфун-К" за 2,5 мільйона доларів

Воїни з лав 71 окремої єгерської бригади десантно-штурмових військ Збройних сил України знищили російський бронеавтомобіль підвищеної захищеності "Тайфун-К". Він серед ночі привіз на позиції загарбників боєприпаси.

Техніку, вартістю 2,5 млн доларів, підбили одним снарядом, потім її остаточно "демілітаризували" за допомогою дронів. Відео ефектного знищення показали у ДШВ.

Знищено російський броньовик  qkxiqdxiqzriddrant

Завантажений боєприпасами російський "Тайфун" на позиціях загарбників на одному з напрямків воїни помітили уночі. Одним-єдиним снарядом українські воїни поклали край надіям окупантів на поповнення БК.

Знищено російський броньовик

"Засікли рух транспорту. Ми якраз чатували на машини... Нам сказали: туди й туди націльтеся – і давайте. Ми лупнули і так з першого разу й влучили. Прямо в БК", – розповів артилерист 71 ОЄБр на псевдо "Лось".

Знищено російський броньовик

Працювати навіть по таких крупних цілях, як російський бронеавтомобіль "Тайфун" у нічний час артилеристам складніше, аніж при денному світлі. Тому справу "добивання" ураженої техніки відклали до світанку.

Завершили почате артилеристами оператори БпЛА бригади.

"Під ранок нам розвідка доповіла, де знаходиться ціль... Уже стоїть ціль підбита. Мені тільки залишалося зайти на ураження й уразити її", – зазначив оператор БпЛА 71 бригади на псевдо "Малий".

Знищено російський броньовик

На те, щоб, за словами "Малого", переконатися, що "ця ціль вже знищена і справді нікуди звідти вже не поїде", витратили два fpv-дрони.

"Розмін" одного артилерійського снаряду та двох БпЛА на російський "Тайфун" виявився більш ніж вдалим: така машина коштує близько 2,5 млн доларів. А найголовніше – відтепер вона точно не підвозитиме на ворожі позиції ані боєкомплект, ані поповнення у живій силі.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.