Подоляк назвав можливу причину звільнення Залужного

Читать на русском

Подоляк назвав можливу причину звільнення Залужного

Подоляк назвав можливу причину звільнення Залужного

Причиною можливої відставки Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та низки інших керівників є “уникнення стагнації та заморожування конфлікту”.

Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв’ю Голованову.

Подоляк зазначив, що президент є Верховним головнокомандувачем, який несе відповідальність за те, що відбувається на лінії фронту, в економіці, соціальних відносинах у країні.

“Президент не може собі дозволити, аби за два роки війни була відповідна стагнація, яку ми бачимо. Тому що це вже довга війна, ну два роки. І це вже має відповідні впливи на психоемоційний стан людей. Не лише в Україні, а й серед наших партнерів. Люди починають втомлюватися, розчаровуватися, вони не бачать того, що буде в майбутньому. Не можемо дозволити замороження конфлікту. Адже це буде означати, що в РФ все збереглося”, – заявив Подоляк.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.