Залужний висловився про зміну підходів ведення війни для перемоги над РФ

Читать на русском

Залужний висловився про зміну підходів ведення війни для перемоги над РФ

Залужний висловився про зміну підходів ведення війни для перемоги над РФ

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Валерій Залужний відзначив роль новітніх технологій у веденні бойових дій та отриманні переваги над противником.

Про це стало відомо із статті українського полководця для CNN.

У матеріалі Залужний зокрема висловив своє бачення важливих змін у підходах до ведення війни, а також визначив головні завдання на поточний рік для Сил оборони.

"Переконаний, щоб перемогти противника, ми повинні бути мобільнішими у тактиці та засобах. Використовувати наш унікальний досвід ведення бойових дій і шукати нові здібності та шляхи отримання переваги", — підкреслив генерал.

За словами Залужного, у цьому контексті технології мають "безперечну перевагу в порівнянні з традицією". Так, вони дозволяють збільшити кількість безконтактних бойових дій. А це, своєю чергою, дозволяє знизити рівень втрат.

"Упевнений, що майбутнє – за найновішими технологіями, завдяки яким Збройні Сили України зможуть проводити ефективні операції", – наголошує генерал.

Також Залужний додає, що це "те, над чим ми в Генеральному штабі довго працюємо, щоб докорінно змінити стратегічні підходи, саму філософію підготовки та ухвалення військово-політичних рішень".




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.