Управління поліції охорони Києва купило новий автомобіль Toyota бізнес-класу за 1,6 мільйона

toyota,camry

Управління поліції охорони у місті Києві 3 травня за результатами тендеру замовило "ВіДі Автострада" автомобіль за 1,62 млн₴

Про це повідомляють Наші гроші з посиланням на дані у системі Prozorro.

За умовами угоди, до 15 липня замовник має отримати оперативний спеціалізований автомобіль на базі нового гібридного седана Toyota Camry 2.5 Hybrid e-CVT. Технічні вимоги відповідають середній комплектації Prestige+.

Зі спецобладнання він буде мати лише сигнально-гучномовний пристрій потужністю не менше 150 Вт та сині проблискові маячки з живленням від розетки 12В.

Автомобіль має фронтальні та бокові подушки безпеки водія та переднього пасажира, подушки безпеки для колін водія, передні та задні захисні шторки, різні системи безпеки, круїз-контроль, клімат-контроль, іонізатор, датчики дощу та освітлення, мультимедійну систему з кольоровим багатофункціональним сенсорним дисплеєм діагоналлю 9 дюймів, передні та задні сенсори паркування з функцією автоматичного гальмування, систему допомоги під час паркування із камерою заднього виду з динамічними графічними підказками тощо.

В салонах автомобіль у комплектації Prestige+ без спецобладнання коштує 1,52 млн₴

Читайте також: Усі навчальні заклади підключать до системи охорони поліції, – Шмигаль

Фірма отримала підряд без конкуренції, бо на відкриті торги більше ніхто не прийшов.

Як повідомлялося, днями ДП "Державний експертний центр МОЗ України" теж замовило Toyota Camry 2.5 Hybrid e-CVT за 1,54 млн₴ Але тоді йшлося про дешевшу комплектацію Elegance+, яка в салонах коштує 1,43 млн₴

Водночас нині проходить закупівля автівок Toyota Camry на 20 млн грн для Київської міськдержадміністрації. Автотранспортне підприємство КМДА планує укласти угоду на придбання 17 автомобілів Toyota Camry 2.5 8 A/T Comfort по 1,18 млн₴ Це автівки лише з бензиновим двигуном без електромотора, і вони на чверть дешевші за гібридні.

Компанією "ВіДі Автострада", яка є офіційним дилером автомобілів Toyota в Україні, керує Олександр Джуринський. Вона входить у групу "ВіДі" Віталія Джуринського.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.