Представники влади в Москві закликають завдати «ракетного удару по резиденції Зеленського»

Голова Державної думи Росії Вʼячеслав Володін

Голова Державної думи РФ Вʼячеслав Володін заявив, що «київський режим» слід «визнати терористичною організацією% 1126raquo ;, яка, за його словами, «не менш небезпечна», ніж угруповання «Ісламська держава» або «Аль-Каїда». Так він прокоментував атаку дронів на Кремль, у якій влада РФ звинуватила Україну.

«Вимагатимемо застосування зброї, яка здатна зупинити та знищити київський терористичний режим», — написав Володін. Про яку зброю йдеться, він не уточнив.

Депутат Держдуми від окупованого Криму Михайло Шеремет вимагає завдати ракетного удару по резиденції президента України у Києві.

«Їх потрібно лише знищувати, причому швидко та нещадно. Настав час завдати ракетного удару по резиденції Зеленського в Києві. Готовий передати координати – вулиця Банкова, 11, де розташована так звана адміністрація президента України», – цитує Шеремета державна російська агенція «РИА Новости».

Раніше 3 травня російська влада звинуватила Київ в атаці дронів на Кремль, а речник президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Москва розцінює цю атаку як «сплановану терористичну акцію та замах на президента Російської Федерації».

В Офісі президента України заперечують причетність Києва до атаки безпілотників на Кремль у ніч на 3 травня.

«Росія явно готує масштабний терористичний акт. Тому спочатку затримує в Криму велику групу начебто диверсантів. А потім демонструє «дрони над Кремлем», – написав у твітері радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк. За його словами, «Україна веде виключно оборонну війну і не атакує об‘єкти на території Російської Федерації».




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.