Російські ЗМІ: у Москві вибухнув автомобіль ексспівробітника СБУ. Він госпіталізований

Василь Прозоров працював у СБУ до 2018 року, згодом виїхав до Росії

У Москві 13 квітня вибухнув автомобіль, заявили місцеві медіа, зокрема, державне агентство «РИА Новости».

«Невстановлений вибуховий пристрій спрацював під Land Cruiser на півночі Москви, постраждав господар позашляховика», – заявило агентство.

Згодом воно додало, що Слідчий комітет Росії відкрило кримінальну справу через вибух.

Водночас місцеві телеграм-канали пишуть, що пошкоджений автомобіль належить колишньому співробітнику Служби безпеки України Василю Прозорову. Авто вибухнуло на Коровінському шосе після того, як Прозоров спробував його завести.

Василь Прозоров працював у СБУ до 2018 року, згодом виїхав до Росії. У 2019 році він дав пресконференцію у Москві, на якій заявив, що з лютого 2014 року працював на російські спецслужби та передавав їм інформацію про ситуацію в зоні збройного конфлікту на Донбасі. Він, зокрема, звинуватив українських силовиків у злочинах на сході України та фальсифікаціях під час виборів президента 2014 року

Служба безпеки України назвала заяви Прозорова «російською пропагандою».

Форум




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.