Під час сьогоднішньої ракетної атаки по Києву росіяни мали на меті вразити СБУ, - Kyiv Post

Під час сьогоднішньої ракетної атаки по Києву росіяни мали на меті вразити СБУ, — Kyiv Post

Видання Kyiv Post з посиланням на свої джерела у Службі безпеки України стверджує, що обидві російські ракети під час ранкового обстрілу Києва були націлені на офіси СБУ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Kyiv Post".

Джерела Kyiv Post у Службі безпеки України підтвердили, що в понеділок з Криму в бік Києва були запущені дві балістичні ракети, головною ціллю яких була Служба безпека України. Сьогодні, 25 березня, в Україні відзначають День Служби безпеки України. Відтак, за даними джерел Kyiv Post, ракети були націлені на приміщення, де перебувають високопосадовці СБУ.

Численні вибухи прогриміли в центрі Києва в понеділок, 25 березня, приблизно за 30 секунд після того, як в українській столиці спрацювали сирени повітряної тривоги, і влада закликала мешканців прямувати в укриття.

За даними джерел Kyiv Post, ракети були націлені на приміщення, де знаходяться високопосадовці СБУ,

— пише видання.

Нагадаймо, що постійний комітет Парламентської асамблеї НАТО під час зустрічі у Таллінні 23-24 березня ухвалив рішення щодо надання Україні, Грузії, Боснії та Герцеговині статусу кандидатів у члени НАТО.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.