SkyUp почав літати на евакуйованому з "Борисполя" літаку

skyup

Український лоукостер SkyUp знайшов роботу для свого літака Boeing 737-800, який зміг евакуювати з аеропорту "Бориспіль" на початку квітня.

Як пише avianews.com, цей авіалайнер із реєстрацією UR-SQP більше року простоював у найбільшому аеропорту України. Він був єдиний у флоті SkyUp, який авіакомпанія не встигла вивезти за межі України на момент широкомасштабного російського вторгнення.

4 квітня пілоти лоукостера злетіли з "Борисполя" та приземлилися в румунському аеропорту "Яси". Евакуація проходила в атмосфері таємності. SkyUp не коментує подробиці вивезення літака.

За даними онлайн-радару Flightradar24, Boeing 737-800 UR-SQP 27 квітня вилетів із "Ясс" до Кишинева і тепер виконує рейси на замовлення молдавської авіакомпанії Air Moldova до міст Європи.

Після 24 лютого 2022 року SkyUp змінив модель роботи. Якщо раніше авіакомпанія здійснювала власні регулярні та чартерні рейси, то тепер надає літаки разом із екіпажами у мокрий лізинг іншим авіакомпаніям, які мають дефіцит флоту.

Раніше повідолялося, що найвищі керівники України під час закордонних візитів тепер зможуть літати літаками українського лоукостера SkyUp.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.