Оглядач BILD Рьопке пише про "драму" на фронті та авіацію противника, що розперезалася

Читать на русском

Оглядач BILD Рьопке пише про

Оглядач BILD Рьопке пише про "драму" на фронті та авіацію противника, що розперезалася

Військовий експерт із аналізу відкритих даних німецького видання BILD Юліан Рьопке пише, що у ЗСУ в районі Часового Яру не залишилося коштів ППО. Крім того, за його даними, окупанти зайняли 30% міста Красногорівка.

Як зазначив, вивчивши одне з відео з місця боїв, російський штурмовик Су-25 атакував Часів Яр, пролетівши над селом Іванівське, за яке зараз йдуть бої. Літак летів на низькій висоті з боку Бахмута та наблизився до позицій ЗСУ менш як на 3 км і випустив теплові пастки. Але спроб збити російський штурмовик не було, і він відлетів у бік Бахмута.

Рьопке назвав це відео "драматичним". "Кілька місяців тому не можна було уявити, щоб над контрольованим ЗСУ містом літав російський штурмовик, а його не збивали з ПЗРК", — зазначив аналітик.

Він зазначив, що вважалося нібито на озброєнні ЗСУ перебувають тисячі американських ПЗРК Stinger та їх аналогів часів СРСР. "Але, здається, вони закінчилися. Дуже тривожно, що Україна, очевидно, не має зенітних ракет, щоб оборонятися тут", — зазначив Рьопке.

Окрім того, видання повідомило, що російські окупанти зайняли 30% міста Красногорівка. Рьопке нагадав, що раніше росіяни успішно застосували там "танк-черепаху", завдяки чому їм вдалося увійти до міста. А зараз, за даними аналітика, вони контролюють вже 30% його території.

Зазначається, що окупанти нещадно обстрілюють багатоповерхові будинки у центрі Красногорівки, які залишаються під контролем ЗСУ. При цьому використовується не лише авіація, а й самохідні 240 мм міномети "Тюльпан".




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.