Стрімінговий сервіс Spotify повністю вийшов з ринку РФ

spotify

Шведський стрімінговий музичний сервіс Spotify остаточно припинив діяльність в Росії. Юридичну особу сервісу ТОВ "Спотіфай" ліквідовано з 14 грудня.

Про це повідомляє "Комерсант" із посиланням на дані російського Єдиного держреєстру юридичних осіб.

Відповідна юрособа була створена 13 січня 2014 року. Заява про ліквідацію ТОВ "Спотіфай" була подана 6 лютого 2023 року.

Як відомо, Spotify припинив працювати в Росії у квітні 2022 року після повномасштабного вторгнення в Україну.

Spotify – інтернет-сервіс потокового аудіо (стримінговий), що дозволяє легально та безкоштовно прослуховувати понад 50 мільйонів музичних композицій, аудіокниг та подкастів, не скачуючи їх на пристрій. Доступний у вигляді веб-сайту, програм для всіх операційних систем, смартфонів, смарт-пристроїв та медіа-систем автомобілів.

На сервіс припадає понад 36% світового аудіострімінгу, він доступний в Америці, у більшості країн Європи, деяких країнах Азії та Африки, в Австралії та Новій Зеландії

Автор: Юлiя Недашківська




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.