У США частина демократів виступає проти допомоги Ізраїлю

Читать на русском

У США частина демократів виступає проти допомоги Ізраїлю

У США частина демократів виступає проти допомоги Ізраїлю

Частина демократів виступає проти допомоги Ізраїлю, тоді як частина республіканців критикує законопроект про допомогу Україні.

Ел Грін (демократ) на засіданні Палати представників розкритикував військову операцію Ізраїлю в Секторі Гази за загибель тисяч мирних жителів, включаючи дітей, та звинуватив США у подвійних стандартах під час засудження військових злочинів опонентів, але відсутності реакції на дії союзників.

"Хтось відповість за подібні злочини чи правосуддя у нас суто виборче? Як довго ми це фінансуватимемо на шкоду іміджу США у світі? Я проти! Я проти брати участь у цьому вбивстві дітей. Ви запитаєте про Україну? Україна — жертва агресії і там все дуже просто. Росія — агресор і відповідальна за всі злочини, і це дзеркальна ситуація в Газі", — заявив Грін.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.