У Борисполі на два дні обмежать рух транспорту

У Борисполі на два дні обмежать рух транспорту

З 19 по 20 січня у Борисполі обмежать рух транспорту по вул. Соборній через проведення спортивного заходу з нагоди відзначення Дня Соборності України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Виконавчий комітет Бориспільської міської ради у "Фейсбуці".

Водіїв інформують про тимчасове обмеження руху транспортних засобів на заїзд (виїзд) на (з) вул. Соборна (від вул. Київський Шлях до вул. Френкеля).

Обмеження руху діятиме з 08:00 до 12:00 20 січня.

Також у пресслужбі наголосили, що у зв’язку з проведенням спортивного заходу “Пробіг Соборності” з нагоди відзначення Дня Соборності України, з 19 до 20 січня буде заборонено зупинку та стоянку транспортних засобів у місці проведення заходу (початок вулиці Соборна, біля будинку Київський Шлях, 27 та по вул. Соборна (від вул. Київський Шлях до вул. Френкеля).

Зазначається, що обмеження руху діятимуть із 17:00 вечора 19 січня до 12:00 дня 20 січня.

Нагадаймо, що рух через Гостомельський міст частково відновили.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.