У додатку "Київ Цифровий" об’єднали мапу укриттів і пункти обігріву в єдиний сервіс

київ,цифровий

Застосунок "Київ Цифровий" оновив мапу укриттів , додавши до неї пункти обігріву, де можна зарядити гаджети в період блекаутів, під’єднатись до інтернету та зігрітися. Тепер цей сервіс має назву "Мапа стійкості".

"В оновленому розділі ви можете не тільки знайти найближче укриття і прокласти до нього маршрут, а й обрати найближчий пункт обігріву. Також карту можна переглядати офлайн, якщо завантажити її заздалегідь, коли є інтернет", – повідомив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Оленич.

Знайти оновлену мапу можна в застосунку "Київ Цифровий": розділ "Більше сервісів" (К) – "Безпека" – "Мапа стійкості".

Окрім цього, є можливість отримання сповіщень від ДТЕК про стабілізаційні відключення електропостачання. Завдяки цій інтеграції користувачі будуть поінформовані щодо стабілізаційних відключень електроенергії за адресою, яку вони додадуть для отримання сповіщень.

Також у налаштуваннях застосунку "Київ Цифровий" можна підключити "Нагадування о 19:00 про економію електроенергії", що сповістить про необхідність вимкнути зайві гаджети.

Автор: Галина Ялівець




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.