В Ірпені з мікрорайону "Синергія" до ліцеїв запустять автобус

В Ірпені з мікрорайону

Мешканці мікрорайону "Синергія" в Ірпені ініціювали появу автобусного сполучення між їхнім ЖК та ліцеями №2 та №1 на вулиці Матвія Донцова

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Олександра Маркушина.

Дітям щодня доводилося ходити майже два квартали пішки від останньої зупинки автобуса до своїх навчальних закладів. Особливо гострим це питання стало через холодний і темний зимовий період попереду.

Разом з працівниками Ірпінської міської ради батьки школярів зібрали підписи, провели опитування серед мешканців мікрорайону і звернулися до оператора перевезень. Нарешті їм вдалось отримати всі дозволи та затвердити розширення маршруту №6.

Вже з понеділка додатковий автобус перевізника ТОВ "Ірпінське АТП 13250" вирушатиме від зупинки "Фора" о 07:30, 10:25 та 11:45. Маршрут пролягатиме через вулиці Ново-Оскольська та Садова до ліцею №2 та ліцею №1.

Виїзди автобусу від ліцею №1 у зворотному напрямку будуть о 13:00, 15:40 та 16:30. Вартість проїзду для школярів складатиме 5₴

Нагадаймо, що Ірпінь відвідала делегація з Південної Кореї від компанії Posco International.




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.