Директору Карпатського біосферного заповідника висунули підозру

Читать на русском

Директору Карпатського біосферного заповідника висунули підозру

Директору Карпатського біосферного заповідника висунули підозру

На Закарпатті директору та головному бухгалтеру Карпатського біосферного заповідника, які завдали місцевому бюджету збитків на 6,2 млн гривень, повідомили про підозру.

У користуванні заповідника перебуває понад 66,5 тис. гектарів землі, за користування якими заповідник має сплачувати податок до місцевого бюджету.

Аби зменшити сплату коштів директор з головним бухгалтером вирішили рахувати податок на землю за нижчим коефіцієнтом, аніж передбачено законом для земель природоохоронного призначення. Таким чином, за 2022 рік та перший квартал 2023 року заповідник недоплатив до місцевого бюджету понад 6,2 млн₴

Зекономлені кошти посадовці використовували у тому числі й на виплату премій собі та працівникам заповідника. Вирішується питання про відшкодування завданих збитків.

368.media




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.