СБУ перевіряє «контрдиверсійний захист» у центрі Києва

Серед основних локацій контррозвідувальних безпекових заходів – Софійська і Михайлівська площі та прилегла місцевість

Служба безпеки України повідомила про проведення 1 травня планових контррозвідувальних безпекових заходів на території Шевченківського району Києва, серед основних локацій – Софійська і Михайлівська площі та прилегла місцевість.

«Основною метою заходів є перевірка та посилення контрдиверсійного захисту важливих державних об’єктів та місць масового перебування людей», – указано в повідомленні.

Під час безпекових заходів силовики

  • проводять огляд території та окремих будівель і приміщень (помешкання, офіси, місця загального користування багатоквартирних житлових будинків, закладів сфери громадського обслуговування тощо) для виявлення заборонених до обігу предметів;
  • здійснюють перевірку громадян, які перебувають на території центральної частини міста.

В СБУ попередили, що можливі обмеження проходу та проїзду вулицями міста, перевірка документів громадян та огляд автотранспорту. Спецслужба закликала із розумінням поставитися до можливих незручностей і належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців. СБУ нагадує, що громадяни при собі повинні мати документи, що посвідчують особу.

Форум




  • О нас

    На нашем сайте вы всегда можете найти ежедневно обновляемые актуальные новости со всех регионов странны, без субъектива и политической ангажированности. Среди основных рубрик нашего сайта, которым мы отдаём предпочтение стоит выделить новости экономики, новости политики, новости недвижимости.